dinsdag 31 december 2013

De grootste vuurwerkshow OOIT!

Geen feestdag zonder wereldrecordpogingen. Ook Nieuwjaar moet er dit jaar weer aan geloven. Wat er gaat gebeuren? Nou, in Dubai zijn ze druk bezig met het voorbereiden van de grootste vuurwerkshow ooit! Atlantis De Palm kan duidelijk geen genoeg krijgen van het grote vuurwerk, want in 2008 verbraken ze ook al het record met hun opening.


Hoe groot zal de show zijn? Er gaan al geruchten rond dat hij meer dan 2,2 miljoen gaat kosten. Het zal dus niet zo moeilijk te zijn het record te verbreken. Of het nuttig is? Ik zet er zelf mijn vraagtekens bij. Natuurlijk is het leuk dat er centen worden gestoken in vuurwerk met nieuwjaar, maar naar mijn idee is 2,2 miljoen veel beter te spenderen. Ach: alles voor de kunst, is het niet? Er zijn wel eens gekkere projecten geweest.

Wil je de vuurwerkshow zelf aanschouwen? Hij is om half 9 vanavond hier te bekijken. Dus koppel je laptop aan je flatscreen en geniet van het grove geschut, een paar uurtjes voor het in Nederland ook los breekt! Tot die tijd kan je kijken naar de show van 2008:


En oh ja: gelukkig nieuwjaar namens mij!

1 opmerking:

  1. Thanks voor de tip ;) Ben nu helemaal in de stemming voor de jaarwisseling

    BeantwoordenVerwijderen